Azizinannesi2 Yamacin-Annesi tabiki canım iki gün sonra temizliğe baslicam benimde halim kalmicak yorgun olcam şimdiden dinlenmek gerekiyor 😂😂
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi Azizinannesi2 Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ @Akrepbebek hanımlar post açacaktım bir konu da amaa happy momdakiler in ne cevep vereceğini biliyorum size danışayım sizde aynı cevbi vermeyiniz lütfen ciddiyetin farkındayım ve tedbirimi alıyorum bir akrabanın füğünü var sadıçları biziz ve az da olsa sadıçların görevini biliytoum ama sizlerde fikir verin aklımda bulunsun (linç olmamasi adına maske ve mesafe kuralarına uyuyroum😅😅) nişanlarına gititm maskeliydim hep dezenfektan sürkli elime sıktım tedbirleimi alırım 🤐
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi walla aşko bu konu hakkında pek bi fikrim yok 😂😂 ama bilgim kadarıyla sen gelinin yanından ayrılmıyorsun eşinde damadın yanından her ihtiyaçlarını siz yapıyorsunuz diye biliyorum yannış da biliyor olabilirim 😂😂
Akrepbebek yigitegenin_annesi benim pek bilgim yok canım tek bildiğim gelin ile damatin her dk yanında olmaları onların ihtiyaçlarını karşılaması yol kesme de filan sagdicin para vermesi
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi sağdıç olduğumda hiçbirsey yapmadım ama gelinin hep yanındaydım bişey ister bişey lazım olur diye 😅
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii kınada ufak tefek malzemeler alınıyor bildiklerin var mı kar spreyi ıfak taçlar olıyor tül onlar dişinda bildiklerin var mı