Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Aynen öyle 😂 anne ben uyumuyorum sen niye uyuyorsun diyor şimdide anne hava kararmadi kalk diyor 😂😂😂
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Temizlik takıntısı yapma çocukta çok çekersin bak oğlan anası olarak söylüyorum 😂😂
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi bende snei üzledim napim kuzum evdeyim ogluşumla vakit geçiyoruz sen napiyorsun nasılsın bebiş nasıl
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi çok gzüel 😄hareketleri kuvetlendi oturup saatlerce onu izliyroum ama bir türlü videoya alamıyroum anlıyor sanki sen hareketlerini hisediyormusun
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi İnşallah benzemez benimki öyle oldu ilerisini düşünemiyorum Allah karısına sabır versin 😂😂anne evi supurmedin ne zaman supurcen silmezsem anne evi silmedin niye silmedin 😂😂😂 evi supurmedin evden dışarı çıkamayiz 😂😂😂
Yamacin-Annesi Azizinannesi2 o zaman ben oğlumu dışarı salarim böyle olursa dayanamam kiz 😅 dışarda oynasin camurla kumla eve geldimi yikarim biter dayanamam böyle 😅
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Çok zorluyor öyle yapıyorum bu seferde huyu degisyir konuşmaları değişiyor kafam karışıyor 😂😂
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 ama yani kirli evde kim oturmak ister onlarda haklı bnde koca olsam eşimin temiz olmasını isterdim😂
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Aynen öyle akşama kadar çalışıyorlar pis evde adamın ne iştahı kalır nede başka bişey ister 😂😂