Azizinannesi2 Minik_kalplim_ hiç bitmiyor eşime dedim başta kestirip attım şimdi günlük yapıyorum ama çocuk olunca iki güne bir üç güne bir evi süpürüp silersem ağzını açarsan acacaksan annengilde kal evi süpürüp sildigimde gel dedim 😂😂😂
Azizinannesi2 Akrepbebek Geçmiş olsun valla burada okuduklarıma göre öyle diyorlar doğum belirtisiymis ama sen daha 35haftaliksin bilemedim bence doktorunla görüş 🤷🏼♀️🌼🌼
Minik_kalplim_ Akrepbebek bnde de olmuştu 2 gün filan çok şükür uzun sürmedi hiç sevmiyorum ya mide bulantısını 🤕
Akrepbebek Azizinannesi2 evet öyle diyorlar canım ama bilemedim. Cuma günü randevum var soracağım. Bu aralar doğurmayayim🙈 37 38 de dogursam yeterli😁
iki_tospik_annesii Günaydın kızlar ♥️ Akrepbebek @Minik_kalplim_ @yigitegenin_annesi @Yamacin-Annesi @Azizinannesi2
Azizinannesi2 Akrepbebek yoo bacım ilkokula adapte olması zor olur krsetalisir ilkokulda rahat olur 😂😂
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii napim uyandım eşimi işe yolladım şimdi geri yattim😅 sen napiyorsun nasıl oldun
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi miss yat bakalım 😂bende Muhammet’i getirdim doktora gözleri hiç iyileşmedi yaa