Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii tabiki ya ömrünü ver çocuk doğur kahırlarını çek yemeklerini yap hak etmiyorlar valla kimse demesin benim mükemmel eşim var sen iyisin ki oda iyi geliyor sana bişey oldum mu pat diye yapıştırıyor cevabını
Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii eeee nereye kadar yani elbet barışacak seninle siniri geçsin bi konuş kendisiyle
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ Sana karşı güvencim bitti diyor bundna sonra sigarama sayıcam bakalım içinden kayboluyor mu kaybolmuyoe mu nasıl bi mantık dün gece sabaha kadar ağladım dönüp bakmadı bile yüzüme
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ aynen ne kadar iyi olursan ol ama mutlaka kavga zamanı senim yüzüne herşey vuruyorlar
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ Hahaha ben direk söylüyorum özellikle eşimin yanında akilsiz evleniyor hayatini karartıyor diye 😂
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi bnde yanında söylüyorum oda diyor asıl adama yazık ben diyorum kadına yazık 😂
Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii zamana bırak canım sakin ol ya insan madde kullanan eşini affediyor değil artık nargile yani
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ işte bende bunu anlamıyorum yaaa bununla güvencin ne alakası war Allah aşkına yaa
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi vallahi bize yazık onlara bişey olmazz anca şeyin derdindeler (..)anladın başkada dertleri yok !