Akrepbebek yigitegenin_annesi adet tarihin yanlış degil, ilerleyen haftalarda haftasını yakalar. Haftasının önüne bile geçer canım
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi Gözün aydın canım valla ben kız diye tahmin etmiştim erkek çıktı hayırlısıyla gelsin yamaç paşa inşallah takma kafa iki hafta önce iki hafta geride normal şeyler Allah sağlık versin
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi Aşko ben sana dedim erkek diye dimi 😅😂😂 kaynanamlardayım kız eve gitmedim daha
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 teşk edeim aşkım😘 yamaç paşa gülün ben isim bulmadım daha düşünceez araştırcaz
Azizinannesi2 yigitegenin_annesi içine sinen bir isim olsun bacım bende daha kesinlestirmedim isimi 😂😂
Minik_kalplim_ Bmi özleyen yokmu 🙄Azizinannesi2 @Akrepbebek yigitegenin_annesi @Yamacin-Annesi @iki_tospik_annesii
iki_tospik_annesii Kızçeler napıyosunuz @yigitegenin_annesi @Yamacin-Annesi @Akrepbebek @Azizinannesi2 @Minik_kalplim_
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Ben direk yazıyorum etiket yaparken önce gerçek ismi yazıyorum kafam karisiyor
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Kimse yok bilmiyorum asli kaynanasinda daha herhalde diğerlerinin uğradığı yok