iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ 😂😂 yok yok eşim yok bu gece ben kaynanam ve kayın babam warız Menemen yaptım ya cacık yada ayran yaparm 😂😂
Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii sana kimse yetişemez 😂koleksiyon vardır sende eminim 😂🤣renk renk ciciler👌🏻😂
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ yetişemeyen el sallasın 😂😂🤣 yok kız o kadar degil ama normal olarak war 😁😁 çoçuk doğsun daha güzellerini alıcam 😁😁
yigitegenin_annesi Akrepbebek Yamacin-Annesi Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ anlık mod alayım ne yapıyrısunuz şu an ben mutfakta ayaktayım forma girmişim çay kaynıyor demlenmek istior ne yapmalıyım😂😂
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ Akrepbebek cinsiyeti öğrendim 😍😍😍😍
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Akrepbebek Minik_kalplim_ yarın cinsşyeti öğrencem çok geç. Oldu ama neyse sürpriz işte sizce ne dir erk kız mı ben erk diyroum 😂😍
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Akrepbebek Azizinannesi2 Minik_kalplim_ kızlar dünden beri göğüsum yanları kaşınıyor acıyor ve aşırı büyüdüler🤐😖 süt için hazırlık mı bu neden kaşinşyor bilen var mı