Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Lovabolari hiç deme biri girip çıkınca direk yıkıyorum sinirlerim bozuluyor 😂😂
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Benimkide normal alaturka dediklerin den işte cifi boca ediyorum sonra kopurt kopurt durala durala derz aralarını unutma diye şarkı söylüyorum 😂😂😂
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 biz kafayı yemişiz 😂🤣😂bende çamaşır suyu döktüm bekletiyorum aslında kireç sökücüyle yıkıyordum ama şuan hamileyim ölmeye niyetim yok🤣😂
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ haftada yapıyorum canım onu artık çamaşır suyu nefesimi kesiyor diye yoksa önceden hergun çamaşır suyuyla yıkadım 😂😂
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi çok kullanma hamilesinnn kız 😂eee dün noldu hele anlat naptınız kutladınız mı
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ dün evd ebi balon patlattik sonra eşim beni dışarı çıkardi küçük bi kutlama yaptik aramızda akşamda eltimlere gittik onlarda tahmin ediyordu pat diye söyledim hepsi şaşırdı onlarlada küçük bi kutlama yaptik 🥰
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Aynen ikiside iyiki var şimdide bunların arasına asperox girdi muhteşem üçlü olarak devam ediyoruz yolumuza 😂😂
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ ben dün çok yoruldum sonra eve geldik uyuduk anca gözümü açtım düşündün şeyler yok😅
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 asperox u denemek istiyorum da gerçekten etkilimi nerelere kullanıyorsun
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi bak günahımı alıyosun belki evde çay kahve içtiniz keyif yaptınız diye sormuştum😂
Azizinannesi2 Minik_kalplim_ Her yerde kullanıyorum canım kapı silerken bile kapıları pırıl pırıl yapıyor Ocak fırın koltuk 😂😂
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 o kadar hoşumuza gidiyorki artık bi kaşıkta tadına bakim diycez yakında 😂🤣