Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ ayim var 😂 şuan canım biseyde istemiyor neyse yarin bi waffle isterim😂😂 bide yemege gidek derim😂
iki_tospik_annesii Günaydın Kızçeler @Azizinannesi2 @Akrepbebek @Minik_kalplim_ @Yamacin-Annesi @yigitegenin_annesi
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii azize küfür öğretiyorlar bende azizi sıkıştırdım bana bağdır bende ona bağırdım kayınvalidemgil deydik işte bir daha bu çocuğun ağzından küfür duyayım herşeyi burnundan getiririm dedim olay patladı gitti 😂😂😂
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 Niye öyle bir saçma sapan şeyelrlw uğraşıyorlar ki küçüçük çoçuğa küfür öğretmek de ne Allah aşkına ne almış çocuk küfürden 😡😡 bunu öğretmeye çalışan kim
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Kaynım oluyor kendisi ters çıktım herkese onu ogretene kadar başka bişey öğret yok bacım insanların yaşi kaç olursa olsun hep cahildir bişey olmaz dedi bende senin çocuğun olduğunda çocuğuna öğret dedim
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 iyi demişsin cnm ne kadar dengesiz insanlar var yaa Allah yardım etsin walla
Minik_kalplim_ Azizinannesi2 çocuğa küfür öğretmekte nedir ya en nefret ettiğim şey biri küfür etmesi ikinciside birinden para isteme alışkanlığı 🤦🏻♀️