Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii yoooo vazgeçtim doğuracam artık gidip napacam diye düşündüm tahlil le filan uğrAşamam ammaannnn😏
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ hahaha kuzum 2 trimestire girdim ama ilac icmesen ayakta duramıyorum bugun mide bulanti ilacimi icmedim denicem bakalim nasil gecicek heycanla bekliyorum 😅😅 yarin tam 15 oluyoruz artık rahata ermek istiyorum 😅😅
Minik_kalplim_ iki_tospik_annesii kız başım çatlıyo yataktan kalkamıyorum kalkarsam kahvaltı hazırlıycam sen napıon😂
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ yarın öğleden sonra 2.30 gibi 😅 heyecan dorukta bakalım cinsiyetini ogrencekmiyim😅
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ hahaha 😂 inşallah gösterir ya bide ikili test sonucumu alcam inşallah kötü bişey çıkmaz 🙏
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi bişey yoktur inşAllah bende sadece ikili test yaptırdım diğer testleri yaptırmadım detaylıyı filan
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ bide detayliya gidcem 22 haftamda çok merak ediyoruz renkli gösteriyorlar diye bide eşimde görmek istiyor bakalım nolcak😂
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi vallahi pahalıydı o zamanda durum müsait değildi 800 bile demişlerdi gerek yok dedik bizde yani doğunca görecem bebeğimi😂sen özelemi gidiyorsun
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ Yok kuzum devlete Zeynep Kamile gidiyorum detayli icin uygun biryer buldum 300 tl ye gidinler hep memnun kalmis zaten öyle 600 800 tlyi bende veremem Cok gelir bize
Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi cidden çok pahalı ya ne gerek var sanki napıyorlarki 🤷🏻♀️Neyse bnden geçtii o dönemler darısı sana 😂 bizde 35 haftalık olduk😇kızçemle
Minik_kalplim_ Akrepbebek kalkarsam kahvaltı hazırlıycam yumurta bitmiş kim gidip alacak kim çay demliycek off🤦🏻♀️Artık cidden çıkamıyorum merdiven 😏
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ oh maşallah inşallah bakalim daha zam gelip fiyatı yüksek yapmasalar gidicem kiz az kaldi doğuma 4 haftaya dogurursun artik prensesi😂 sen hangi hastaneye gidiyorsun