Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi kız dün gitcekti bende halim vardi onu yıkadı bugün gitti dünde işleri halletti 😂 kaçtı benimki öyle diyim😂
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii uyandim çikolata çekiyor canim öyle böyle değil 2 tane yedim ama ye ye diye baski yapıyor is sesim😂 sen naptın nasıl gidiyor
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi hahah ye yee bende çok severim bayırlarım hatta 😂😂 iyi bende Kaynanamla oturuyorum
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii ben yolladim kaynanami islerimide halletti kaçtı 😂 sen ne zamn gidiom evine
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi kız karı daha dün geldi bugün gitti helal olsun 😂😂 ben daha buradayım walla cnm işler hal olana kadar
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii hahaha 2 gun kaldi oda biraz nazlandim.islerimi halletti filn derken bugun kaçtı 😂
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi hahaha çaktırmadan kadına git demişsen işte 😂😂 ben belki hafta sonuna kadar da kalırım cnm
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ ohh büyüsün küçüktür şimdi 😂😂 bende Muhammet’i kapıya indiricem şimdi
iki_tospik_annesii Minik_kalplim_ ohh büyüsün küçüktür şimdi 😂😂 bende Muhammet’i kapıya indiricem şimdi