Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Benim öyle çevrem yok nerden çevre yaptın diye sorar benimki forumdan diyemem çünkü bilmiyor ondan 😂
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 benim herifte bilmiyo bende görürse eski iş Yerindeki kızlar diyicem 😂😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Bende öyle diyemem çünkü öz annemle bazı konular oldu o un için 2 kere numara değiştirdim eski iş arkadaşları eskide kaldı yani. 😂😂😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii valla dün yorulmusum yeni yataktan kalktım kahvaltı hazırlayacağım sen ne yapıyorsun 🥰
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi Kiz benim kardeşim geldiğinde oturma odasinda yatiyor niye yataga aldın 😂
Yamacin-Annesi @Minik_kalplim_ @iki_tospik_annesii @yigitegenin_annesi @Azizinannesi2 günaydın ballar 💜
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Aynen öyle valla çok yorgunum dün akşam bağ gece hastane derken yorgunum ikindin evi supurursem supurdum yoksa sadece çamaşır aticam bide yemek yaparım herhalde 😂
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Büyük ihtimalle öyle olur 😂😂ya içime sinmez evi supururum ruh halime bağlı 😂