Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Manyak herif desene valla bebek arabasini bende Mart Nisan gibi alalım dedim o zaman gezmeye başlarsın diyor benimkide 🤫😂
Yamacin-Annesi Azizinannesi2 Ya bende onu dedim araba alcak bide alacağı araba öyle ucuzda degil 150 milyar filan biraz uygununa bak diyorum hayır diyor 😡 gelde sinirlenme ee dedim tatile gittik o kadr para harcadin tatil yerine çocuğun herseyinin iki katini alirdik dedim diyorki tatili senin icin ayarladım onla o aynı değil
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi neden o kadar pahalıya kaçıyor dicemde iyi arabalar zaten masraf çıkarmayan arabalar 90 100binden başlıyor 🙄
Yamacin-Annesi Haa bide yengesi eylulde doğum yapicak onlara ceyrekle bakim seti alacakmışiz ama benim bebegime gelince dolaba ne gerk var diyor 😡 o ceyregi aldirirmiyim sadece bi takim bitti Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Abisinin çocuğuna takicak benim çocuğumdan kisicak he baska 😡
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii Ya şimdi abisi gile bakıyor onlar besigi arabayi ikinci el alıyor ya onu bekliyor yengesi hanim hiçbirsey istemiyor kıyafetleri bile ikinci el sagdan soldan topluyor bendende onu bekliyor ama asla ikinci el bişey almam bide zevkine araba
Yamacin-Annesi Azizinannesi2 Modeli yüksek olsun güzel olsun diyor tamam araba lazim ama o kadara gerk yok söylüyorum ama anlamıyor
Azizinannesi2 Yamacin-Annesi Canım öyle düşünme ucuz etin yahnisi yenmez derler gerçekten öyle 50 binlik arabarlar sana 80 90bine mal oluyor masraf çıktıkça çıkıyor öyle düşün
Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii İlk basta neyse dedimde şuan böyle yaptığı için asla izin vermem hele bı alsın onu boşarim bile zaten ben böyle yapınca alamaz da bide dun yegenine oyuncak araba bakıyor 200 liraya şimdi aklima geldi yazdim dedim milletin çocuğunu dusuncene zahmet olcak kendi çocuğunu düşün diye
Minik_kalplim_ Noluyo bn unutulmuşum galiba Yamacin-Annesi iki_tospik_annesii @yigitegenin_annesi @Akrepbebek
Yamacin-Annesi En sinir oldum yerde bu işte yegenine gelince alirim nolcak benim çocuğuma gelince zaten boş gerek yok diyor ee çocuğun olmasını sen istedin bide o kadr yalvardin çocuğumuz olsun diye şimdi noldu 🙄😡
Akrepbebek Yamacin-Annesi kuzum sakin ol . Şimdi okudum mesajları. Erkeklerin genel özelliği bu. Bebek arabasi olmadan nasıl çıkacaksın dışarı. Hiç mi markete oraya buraya gitmeyeceksin. Çok saçma. Bide pusetsiz hastaneden çıkarmıyorlar zaten . Eninde sonunda mecbur alacak
Akrepbebek Minik_kalplim_ niye unutulasin kız 😂 bi koca ile kavga etmeyen ben ve @Azizinannesi2 kaldı 😂😂 hangimiz ilk başlayalım. Ben mi kavga edeyim @Azizinannesi2 sen mi kavga edeceksin😂😂