Yamacin-Annesi Akrepbebek oyy 😍😍 inşallah sağlıkla gelsin prensesimiz cok heyecanlanıyorum senin yerine 😍
Akrepbebek Yamacin-Annesi teşekkürler kuzum 🥰😘 bende çok heyecanlanıyorum az kaldı artık 😂🥰 sonra sıra sende hepimiz senin doğumunu bekleyecegiz😂🥰🥰🥰😘😘
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi ben bazen ağlıyorum ya bakamazsan diye eşimde diyorki ben inanıyorum sen çok iyi bir anne olucaksin diye bende gaza geliyorum 😂😂 inşallah öyle olurda güzelce buyuturum yavrumu 😍
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi 😍çok gzüel benım anam 18inde annr oldu şu an 38çok grnç gösteiryor görenler ablan mi diyor😂 senın aney kaş yaşınd
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi annem 45 yaşında ama bakimli kadın genç duruyor ben 45 annem 20 gibi dusun 😂
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi canım ama kavga etsen bile aynı yatağa girmek zorunda karı kocalar 🙏🏻Her ayrı yattığında melekler sabaha kadar lanet okuyormuş.Biz kavgalı olsakta aynı yatakta uyuruz
yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ biliyroum ama zorıma gider kavaglıyken aynı yataga girmek allah kimsenin huzurunu bozmasın huzur yoksa mutlulıkta yok gerçekten
Yamacin-Annesi Akrepbebek ayy evet en son benimki geliyor 😍 ayy inşallah o ani yasamak nasip olur 🙏🧿❤️ size dogruyorum diye yazarım umarım 🙏❤️