yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi balayına giriyrosun demek😍 mühteeşm bri dönrm sıkıntısız geçer inşlah
Yamacin-Annesi Minik_kalplim_ aynen herkes öyle diyor bakalim kuzum bol bol dua et bana güzelim iyi olim 🥰
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi önce sğalık ocahigına ordan görümceme baskın nyaptım 😈 evde olmayınca komşun wifi gitti int paketi imde bitmişti mağdur durm bugun😂 nasılsım aşkım özledim sizi beneğimin kalp atışını tekrar dinledi im🥰😍
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ Yamacin-Annesi toplu boşanma davasına ne dersiniz 😂😂🥺🥺🥺
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi 😘😘merak etmeyin canlarım arada giremiyroum int paketi bitmiş vakitine daha var
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi benimde komşum köye gidince interneti kapatti paketim var ama inşallah komşum gelene kadr yeter 😅🙏
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi kiz napim kendisi verdi internet şifresini kullanan yok lazim olur diye 😅 ne güzel rahattım ama şuan diken ustundeyim
Minik_kalplim_ yigitegenin_annesi konuşuyoruz napim aynı evin içinde nereye kadar küs kalıcaz ki ? Sen nptın iyi misin barıştın mı ?