Akrepbebek Yamacin-Annesi hoc bir şey 😂😂😂 büyük bir bebek mağazası var oraya gidecem artık o an ki ruh halime bağlı ne aldiysam😂😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi ayy demi çok az kaldi 😂😂 eşim de diyor neyi bekliyorsun dogurmayi mi bekliyorsun 😂😂
Yamacin-Annesi Akrepbebek doğuma giderken eşyaları almayı düşünüyorum deseydin😂😂 15 ekidme doğur tamami 😂 çünkü bizim eşimle tanışma tarihimiz 😂 cifte sevinc yasat bana😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi hahahah😂😂😂😂😂 düşünecem bu dediğini 😂😂 bide Eylül 20 sinden sonra bekliyorum 38 hafta oluyor o zaman 😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi pandaninki kesin 4 ekim . Benim de doğum tarihi 5 ekim verdi. Ama ben 38. Hafta olarak hissediyorum 😂
Yamacin-Annesi Kiz nerdesiniz siz kayboldunuz 😂😂 @iki_tospik_annesii @Minik_kalplim_ @yigitegenin_annesi @Azizinannesi2
Yamacin-Annesi Akrepbebek hepiniz kiz erkek dogurursam o zaman yandiniz😂😂 hahah saka maka bi yana inşallah bende kiz doğururum ilerde hepsi kanki olur😂
Akrepbebek Yamacin-Annesi haha 😅😂😂 sağlıklı olsunlar da kuzum 😂 inş kız olur senin ki de 😂tam kizlar grubu olur 😂