AnnesiyimM53 yigitegenin_annesi öyle de ama burda ne yazdık ne konuştuk bişe anlamıyorum 😂😂bildirim de gelmiyo
yigitegenin_annesi AnnesiyimM53 bende bazen attıgınız msjları görmüyorum demeyin ceren cevap vermiyor çok falz aoldugu için görmeiyroum bazen
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii benım de çok. Çabuk bitiyor hatım babmın üstüne oldugu için faturalı yapamıyorum yetmiyor komşunun wifi sine bağlanıyroum oda çook az çekiyor bezen
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi de abla sen Wi-Fi bizim eve ver 😅😅 benim de 10 GB dı 2 GB kalmış ama paketim 13 de bitiyor
iki_tospik_annesii AnnesiyimM53 yaaa takılırsın rahat rahat 😀😅 ben internet bitmesin diye istgrama bakamıyorum 😅😅
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii eşim olacak adama sinirlendim ben oyle yapınca çok zoruna gidiyor o anlık sinirle yaptım gözümün arkası dudagımın altı yanaklarım kan topladi vurdugum için galiba tırnaknizi görmedim
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii komşu saolsun ama zoe çekiyr balkona çıkıyroum bazen anca benın paket bitmiiş çoktan
yigitegenin_annesi AnnesiyimM53 bende kullanmıyroum önveden ortak hesbımız varri eşimle hrr kavgamızda ya o ya ben siliyrodum en son tamamen sildik kapatık böyle daha iyi
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi yaaa size ne oldu böyle herkes eşiyle tartışıyor kavga ediyo nazar değdi size kesin
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii bulaşucı hastalık galiba konuşmuyroum eşimle gönlümü bir telefonla alacakmış sna ayenş tel alalaım diyor nr yapam biraz daha inat edem mi belkş altına fln gelir altün yüzük alir fikrin ne
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi birazdaha sürdür bence 😅😅 altın aldır yüzük kolye bileklik olablir 😄😄 bende doğuma bu ince bileklik gibi olanlar varya şuan moda onalrda. Aldırıcam çok beğeniyorum
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii çeyrekli olan mı😃 doğumda bende ondan istedim ama hepsi altın kaplamali😃