yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ bende eşimle tartıştım keşke boşanabilsem ama arkamda kimse durmuyor o kadar mutsuuzm ki babam yaşıyor ama kalben benım için öldü😔
Minik_kalplim_ Kızlar şu doğu gelinlerini yada aşiret gelinlerini görünce o altınlar gözümü alıyor kız biz bedavaya gitmişiz ya abooooww🙊kilo kilo resmen . Halimize üzüldüm ☹️
Yamacin-Annesi Gunaydin kizceler naparsiniz 💜yigitegenin_annesi Minik_kalplim_ @iki_tospik_annesii @Akrepbebek @Azizinannesi2
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi Yaaa ne oldu kuzum direk boşanmayı düşünecek kadar nasıl bi tartışma yaşadınız ki
iki_tospik_annesii günaydın aşkolar @yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi @Minik_kalplim_ @Akrepbebek @Azizinannesi2 @
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi Neydim anam kalktım dip köşe sildim makinayla çektim toz alıncak çamaşır asılıcak balkon yıkanacak bulaşık makina boşalacak ooo
iki_tospik_annesii Yamacin-Annesi walla yaa 😅😅 gene eşim biraz oglana baktı da yaptım şimdi işe gitti oğlanı uyutuyorum tekrar işlere başlıyacm allahtan yemeğim war