Feyzaveannesi Kızçelerrrr 7+0 dan selamlar. Pazartesi günü gitmem gereken kontrole kızımın rahatsızlığından dolayı gidememiştim. Bugün gittim ve miniğimin sesini duydum 😊 sizde durumlar nasıl. Kimler keser gördü kimler bebiş 😊
Evaa1 Feyzaveannesi merhaba ben de buğün kalp atışını duydum 8+1 im. İnanılmaz mutluyu ve şaşkınım ne söylesem ne yapsam mutluluğumu tarif edemem :)) Allah sizinde hayırlısı ile kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin ♥️😊
elfmoom Feyzaveannesi yaaaaaa 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 maşallah 🙏🏻 kuzum çok sevindimm, sağlıkla al inşallah kucağına ben onun minik kalbini yerim
Feyzaveannesi Evaa1 Amin canım benim. Eşim bi yere kadar gitmişti. Geldiğinde duymuştum bebeğini sesini kıyamam nasıl üzüldü duyamadım diye 😂 3 hafta sonraya artık 😂 ben duydum ya bana yeter 😊
Evaa1 Feyzaveannesi benim yanımdaydı eşimde çok kısa dinledik kalp atışını o an hiç eşime bakmak aklıma gelmedi. Çığlık çığlığa ben aa bu kafasımı elleri kolları olabilirmi diye doktora😂😂 eşime dönüp bi baktım salya sümük ki çok hisli biri değildir onu öyle görünce ağladık ettik çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸🙏🏼