Sudeekalay Bukiiiii hep sağımda baktılar, hep sağımda hissettim 27 haftalık hala sağ tarafımda ama kız dediler 🤭
Gunes_84 Bukiiiii bende aksine kız sağda olur diye duymuştum gerçekten de öyle benimde kızım olacak hayırlısıyla hep sağda ☺️
BeyRah Bukiiiii benim yumurtlamadan beri hep sol kasığım ağrıdı. Şimdi 19. Haftamdayım kızım hala solda. Uzandığımda göbek çizgimin sol yanına toplanıyor orası sivriliyor, ordan vuruyor 😂 nadiren sağdan vuruyor. Ama hep solda 🥰 soldan soldan seviyoruz 😂
Yaggmur Başlarda hep kasığım ağrırdı ağrıdığı yerden bilirdim nerde olduğunu doktor ultrason da da hep oraya tutuyor başından beri şuan da da hep sağda cinsiyeti erkek 🥰
Asddfghj Bende de solda oluyo hep solda kivriliyor,bide asagi terefde olur qarnimin, sagim bom bosdu ,menimde qizm olacag Insallah
Hafizeplt Bukiiiii benim hep sağ tarafımda artık yamuldum yani sağ tarafımı zorladığı için ama kızım olcak 🥰
Ozcifci Bukiiiii benim ilk kizim sağdaydı ikinci kizim soldaydı şimdi bi oğlum olucak nasipse oda solda onlar hikaye bence
M_Lyl_33 Bukiiiii benim oğlum hareket ettiğini hissetiğim ilk günden beri ağırlıklı olarak sağ tarafta takılıyor . Bunun doğruluk payını bilmiyorum tabi