Merhabalar hanımlar… nerden başlayacağımı inanın hiç bilmiyorum aklım çok karışık. Bugün tam 13 aylik evliyiz ve ilk aydan beridir çocuk sahibi olmayı istiyorduk 7 ci ayımızda nasip oldu ama boş gebelikle sonuçlandı. Ilk adetimi gördükten sonra tekrardan başladık gecikmenin ikinci günü hem kaset hemde erken gebelik testi yaptım ikisinde de pozitif sonuç verdi ertesi günün akşamı kanamam başladı ve adet oldum . 2 aya yakın ara verdik bu ay inş olur umuduyla başladık tüm belirtilerim vardı hersey yolunda gidiyor sanırken dün daha adetime iki gun varken adet oldum . 5 ağustosta adet olmam lazımdı ve olacağım adet gününden tam bir hafta önce kan verdim betam 2 cıktı insaAllah yükselir dedim dün adet oldum yine olmadı. Ağrım da çok özellikle sağ kasigimin ici yanıyor çok ağrıyor karnım ve belimde aynı şekilde.
Asıl sormak istediğim şu ; artık tedaviye başlamak istiyoruz eşimle . Bugün adetimin ikinci günü ve maalesef randevu yokmuş yarına kaldı artık 3. Gunu olmuş oluyor . Bu farkeder mi , bide ne tür testler yapılıyor ve benim şikâyetlerim ve olanlar dışında söylemem gereken başka birşeyler varmı. Süreç nasil ilerliyor lütfen yardımcı olur musunuz . Hakkınızı helal edin uzun oldu 😊