Aslimummy Kızlarrr bir türlü bebek arabası seçemiyorum. Yoyko markasını beğeniyorum ancak internette yapılan yorumlar kafamı karıştırdı. Fikir ve önerilerinizi talibimmm😍
Eyceniz Aslimummy ben cybex mios almayı planlıyorum isterseniz bi araştırın hem hafif hem uzun ömürlü kullanım
Fatma7666 Aslimummy Bende yoyko markasını çok beğendim geçen arkadasım 4baby markası hem ucuz hem kullanışlı dedi bakıyorum bende 🥰
Busrag_ Aslimummy 1 sene sonra baston arabaya geçeceğimiz için aşırı para vermeyi gereksiz buldum. Bu yüzden fiyat performans ürünü olarak baby2go aldık. Hafif, kolay açılıp kapanıyor. Kullanan arkadaşlarım var çok memnun
ilkgebelik123-_ Fatma7666 bende bı kaç kişiden duydum o tarzlar kullanışlı olmuyor diyede çok hoş duruyor napacam bilmiyorum 😂
Fatma7666 ilkgebelik123-_ Vallahi bende beğendim inceliyorum kendi kararımı verip alacam boşverin başkalarını bependiniz mi tamamadır 🥰👍
Aslimummy Busrag_ evet aslında çok para vermek istemiyorum ancak bir yandan da en iyisi olsun diyorum. Dediğiniz modele de bakayim 😊
Birumuteses29 Kabin tipi traveller var bende onlardan bakıyorum kraft x go plus çok hoşuma gidiyo ama çok pahalı😔
busra1997alpaslan2021 Birumuteses29 dolap uylumasinda çok temiz bebek arabaları var bakabilirsin benim istediklerim 4 5 bin bende dolaptan alicam 2bucuk falan
Birumuteses29 busra1997alpaslan2021 ama ya biyerinde bişey çıkar diye güvenemiyoruz aslında var evet temiz güzel
busra1997alpaslan2021 Birumuteses29 letgodan bak istersen eşimde letgodan bakalım gider görürüz diyor ona göre alirsin dedi letgoda mantikli