Gunce35 Bugün ikili test için doktor kontrolüne gittim. Doktorum cinsiyeti tam göremesede duruş pozisyonundan kız gibi dedi. Böyle olupta cinsiyeti sonradan değişen var mı? Kız bebek nimettir diye de eklemek istyorum 🥰
Elsu26 Gunce35 ablama kız dedi parti falan yaptık sonra ultrason da erkek çıktı 😂 o yüzden şuan bana ne derse desin detaylıya girmeden inanmam 😂😂
Aayyssuu Gunce35 yanılmayan da çok yanılan da çok canım maalesef büyük oğlumda 19.haftaya kadar kız dendi ama 20 de erkek olduğunu öğrendik rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah kalbine göre 🙏
Kbra_em Fatosss 12 16 da kız 20 de erkek. Sondaki cümle ne mana yani erkek olsa nolcak oda evlat ne garip takıntılarınız var.. Önce sağlık dileyin sağlık..
Gunce35 Kbra_em takıntı olduğunu söyleyen kim 🙈Neden insanlarda sürekli bir eleştirme hali var anlmadım.
hhffee Gunce35 Değişebiliyor canım bana da 2li testte erkeğe benzetmişti 17. haftamda %100 kız dedi hep gönlümden kız geçiyordu erkek deyince 2leme düştüm şuan yine acaba değişir mi diyorum hele de yorumları okuyunca bakalım hafta ya daha net belli olur diyorum ayrıntılı utrasyonumuz var
Gunce35 hhffee ben de ilk bebeğimde 24 haftada öğrenmiştim. Doktor kız olabilir dedi. Kordon yüzünden hiç görünmedi. Biz de kız kı erkek mi diye hiç hazırlık bile yapamamıştık. Şimdi yine aynı ikilemdeyiz 🥲 allah hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin 🥰