shdshntrk Gamze612 canım ben 30 hastalıkken vuruldum geç oldu biraz istemiyordum aslında vurulmak ama doktorumla konuştum sizin açınızdan iyi okur demişti gittim o gün vuuruldum hemen bebekte bir sıkıntı olmamıştı hareket ediyordu biraz kol ağrısı sorunu olmuştu
Gamze612 shdshntrk ben 3 sene once vurulmustum felaketti acisi.. kolumla catal bicak kullanamiodum. Bakalim bu sefer nasil olucak☹️
Gamze612 Fulyag hemsire de bisi olmaz, ilk defa duyuyorum boyle birsey, hareketler hissedilmese de vurulunur ama acelesi yok icin rahat etsin nasil istiosan oyle yap dedi😬 iyi ki de bugun vurulmamisim yarin denize gidicekmisiz belki giremezdim🤔
Fulyag Gamze612 dediğim gibi eskidenmiş o ben de içime sinmeyip 2 hafta bekledim hala hissetmeyince ve böyle olduğunu duyunca yaptırdım ama denize gideceksen yaptırmaman iyi olmuş çünkü kimisinde çok ağrı yapıyor benim ağrımıştı
Gamze612 Fulyag sen kacinci haftada hissetmistin bebegini canim tetanoz asisini da ne zaman yaptirdin. Ben hala hissedemedim diy dert ettim kendime
Fulyag Gamze612 ben 21. Haftada hissettim bebeğimi ama tetanozu 20. Haftada oldum şimdi 26 haftalığım 2. Dozu da oldum herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Gamze612 Fulyag himm o zaman hissetmemem normal ben de mi sorun var diordum😊 ben de beklemeden vurdururum o zaman👍🏻😘