Yamacin-Annesi Deletedmom9823 evet çok güzel ama fiyatları yüksek çıkıyor bildim kadar bende yasin tesbih lokum koymuştum çantaya gelin mevlütü yaptım zaman az yaptirdim icin fazla tutmamisti
MineLule Deletedmom9823 Çok güzel görünüyorlar fakat bursuru misafiri pandemide bir yere toplamak mantıklı değil. 🤷
Deletedmom9823 Melakya kuran tesbih set halinde dedim vereym karton poşette şık hoş durur diğer şeyleri hep atıyolar fln diyolar bende kuran düşündüm oyüzden
Mucize_anne32 Cok guzelmis ben 2 çocukta hep mevlit okuttum ama suan korona oldigu icinn nasil olur bilmiyorum gelen giden le başa cikamam diye açıkçası düşünmüyorum
[silindi] Deletedmom9823 ben pek sevmem böyle isleri gereksiz masraf oluyor gibi ama yapmak istiyorsaniz güzel bu
Aanneoldumm Deletedmom9823 çok güzel eğer maliyetli çıkarsa hicazavm diye bir sayfa var yasin tesbih ve magnet ambalajlı bir şekilde set halinde 3 TL ye satılıyor ben de ondan yaptırcam
Mucize_anne32 Aanneoldumm bu sayfaya şimdi baktimda cok uygun acaba kargo ya vermeleri icin bir sayimi varr 50 ustu misal 60 ustu diyee
Aanneoldumm Mucize_anne32 ben 50 adet yaptırcam öyle bi şartları yok diye biliyorum konuşun isterseniz . Maaş günümü bekliyorum 15 inde istetcem o yüzden bilmiyorum inanın