Cansusuem Kızlar haftaya doktorumdan 32. haftamda çalışabilir raporu alacağım. Gittiği yere kadar çalışmak istiyorum. İznimi doğumda kullanmak istiyorum. Doğum parası için sigortayı aramam lazım mı ne zaman aramam ya da bildirmem gerekiyor hiç bilgim yok yardımcı olur musunuz
marbling10 Cansusuem herhangi bir bildirim yapmıyorsunuz, çalışamz raporu aldığınız zaman raporu iş yerinize getirirsiniz, hstane ve iş yeri sgk ya bildiriyor ve iş yeriniz maaşınızı yatırmıyor, sgk rapor bitiminde otomatik yatırıyor
Egekusumm Cansusuem en son 37+0 olduğunuzda çalışamaz raporu alıp işyerinize veriyorsunuz. Muhasebe girişleri yapıyor ve duyduğum kadarıyla para maaş hesabına otomatik yatıyormuş. Ama bir de e devletten iban girmek gerekiyor diye de duymuştum. Onu iş yerinize sorun isterseniz. Ben de henüz 37 haftalık olmadım ama ekstra bişey yapmıyoruz diye biliyorum.
asilinannesi2609 Egekusumm ben 32+0 da çalışabilir aldım raporda 37.hafta izin başlangıç tarihi ve beklenen doğum tarigi yazıyor doktor 37 de tekrar çalışamaz almana gerek yok bu belge yeterli dedi SGK ya sordum oda gerek yok dedi
Egekusumm asilinannesi2609 benimkinde de son çalışma 30 ağustos diye yazıyor şirkete mail attım ama bana çalışamaz raporu aldığınızda onu da iletirsiniz işlemlerinizi yaparız şeklinde geri dönüş yaptılar. Yani ben 37de çalışamaz alacağım her ihtimale karşı. Her iş yeri farklı demek