Umutlabekleyis Normalde 6+6 olması gerekiyor fakat dün doktora gittin 5 lerde gözüküyor dedi kese büyümüş ama bebek gözükmedi korkuyorum boş gebelik olabilir mi
Drf Umutlabekleyis canım bende ilk günden beri hep o stresi yaşadım benimki geç dollenmeydi 6 günlük bir fark var 5+2 de kese bile çok zor görünüyordu ufacık bişey
Umutlabekleyis Benim nerdeyse 9-10 günlük bir fark ve bebek gözükmedi ilk başta dış gebelikmi diye stres yaşadım şimdi boş gebelik mi diye :()
Drf Umutlabekleyis aynı stresi yaşamışız seninle bende o endişeleri çok yaşadım inşallah en yakın zamanda bebek de görünür🤲Bende keseyi gördükten sonra ufak bişey var ama tam bebek diyemeyiz demişlerdi
Drf Umutlabekleyis kese büyükmüş ama inşallah boş gebelik degildir dua edecem senin için 🤲🤲🤲🤲başka doktora gitmeyi düşünüyor musun
Drf Umutlabekleyis hayır5+2 de keseyi zor gördüler 6+6 bebeği gördük kalp atışında oluşmuştu çok çok azdı
Drf Umutlabekleyis son adet tarihime göre ultrasyona göre 6+0. Doktordan emin değilsen kesinlikle değiştir çünkü ilk gittiniz doktorlar bizi çok strese koyuyordu
Umutlabekleyis Drf gittim devlete gittim sonra özele devlet daha iyi umut olmuştu özele gittim bu sefer o da beklicez falan dedi
Drf Umutlabekleyis ben kese görünmüyor dış gebelik olabilir diyenin kontrolüne dahi gitmedim gerçekten emin olmadan içimizi böyle karartmalarına anlam veremiyorum
Drf Umutlabekleyis hayırlısıyla görürsünüz inşallah ya bol bol dua edin ve stres çok kötü bişey gerçekten çok iyi biliyorum sadece dua edin🤲
Umutlabekleyis Drf bende sürekli bir tesirkinlik kimse boş gebelik yaşamadımı belirtisi falan ne acaba benim gbi yaşayan oldu mu nolur gören yazsın