Gulcingezer Kizlar cumartesi hafif bir atim vardi 3 gun gecti kalp atisi yok su an bekliycez 3 gun daha dedi benim umudum yok kalp atisina bunu yasayan var mi ?
Elsu26 Gulcingezer benim 7 de duyuldu bazen makine kaynalıkda olabilir başka bi doktora daha gidin olmadı inşallah duyarsınız
Canselyaren Gulcingezer bn dün gördüm cnm 6 hafta 5 günlüktü ama oda öyle küt küt deildi yavaş yavaştı normal bnce sizinde
Pembepanterr Gulcingezer Geç döllenme olduysa normal olabiliyor doktorunuzu dinleyin dediği vakitte gittiğinizde umarım duyarsınız içiniz de rahatlar 😊🌸
muallimehanimmom5 Gulcingezer kalp atımı için bekleyin 8. Haftada bile kalp atımını duyan bir sürü kişi var.
Gulsam Gulcingezer o haftalarda.benimde duyulmamisti kalp atisi. Dua et icini ferah tut. Henüz erken. Umudunu yitirme
elfmoom kuzum daha yeni gelişiyor erkendir, belki cumartesi net duyarsın🙏🏻 kendini üzme , belki cihazla alakalıdır
Gulcingezer elfmoom cihaz iyi dedi gorunuyo net cenin kalp atimi yok dedi cumartesi eger hafif atimlar gormesem erken diycem ama su an o da yok !!
Gulcingezer Umutlabekleyis bebek net gorunmus bu defa ama cumartesi gittigimde goruyorm atimi demisti su an o da yok ses de yok
Gulcingezer Pembepanterr cumertesi hafif atim gordu ama su an o da yok gec dollenme degil bebek gorunuyo net
Gulcingezer Elsu26 cumartesi hafif atim goruldu bgun net ses bekliyodu doktorda bizde ama hic bisey yok o hafif atim bile yok
Pembepanterr Gulcingezer Kalp atımları yeni başladıysa sesinin çok gür gelmemesi normal sanırım kötüyü düşünmeyin hemen 😊
Gulcingezer Canselyaren ben cumartesi gittigimde atim gorduk ses yoktu 3 4 gun gecti artik normal atimi duymam gerekiyodu hic o atim da yok artik
Elsu26 Gulcingezer inşallah iyidir bebeğiniz 🤲 dediğim gibi duyulmazsa başka bi doktora daha gidin ne olur ne olmaz
Gulcingezer Pembepanterr cumartesi gordugum hafif atim bile yok su an ustunden 4 gun gecti artik daha net gorunmesi lazim hic bi belirti hic bi atim yok
Pembepanterr Gulcingezer İnsan yapımı cihazlar sonuçta illa ki bazen şaşabilir vajinal muayeneyle baktı mı bu sefer ki gidişinizde
Gulcingezer Mom3834 canim cumartesi hafif hafif atimlar vardi sesi duyamasam da ama bugun duyulmasi lazimdi artik o hafif atimlar bile yok su an
Gulcingezer muallimehanimmom5 normalde hafif atimlari gormesek erken diycem ama olan o hafif gorunen kalbin atisi bile yok bgun
Mom3834 Gulcingezer okudum tüm yorumları ama ben pozisyonunuzdan ultrasonun yerinden vs süphelendim. Bence haftaya duyarsınız.. olabiliyor öyle şeyler