03.082021 sabah 7 de evden çıktık 8 de hastahaneye geldik,yolda gelirken poğaça su falan yiyip içtim nst içinde çikolata yedim,39+2 haftalık olmuştuk son kontrolümüz için gelmiştik,eşime demiştim çantayı puset alalım diye oralı olmadık çünkü herşey normaldı bir önceki hafta doktor öyle demişti,3 Ağustos sabahı artık nst ye girdik kalp atışları düzensizdi ilk 10 dakika çektik hemşire doktoruma götürdü doktorum beğenmemiş,20 dakika daha çektik o biraz daha iyi gibiydi,doktorum acil beni aldı içeriye nstyi beğenmeyince,ultrasona geçtik doktorumuz baktı ve boynuna kordon dolanmış oturmuş kordon dedi,ben tabii şok oldum çünkü önceki hafta bir sıkıntı yoktu herşey gayet normaldi,sonra doktorum beni alttan muayene etmek istediğini söyledi yan odaya geçtik çatala yattım açıklık yok bebek yerleşmemiş dedi,doktorumun odasına geçtik,olmazsa seni bugün yatıracağim nst yi hiç beğenmedim dedi,tabii ben biraz panik yaptım,dışarıya çık biraz hava al doğumhaneye git tekrar nst çekilsin ondan sonra iyi çıkarsa tamam gönderirim ama kötü çıkarsa riske atamam dedi.. Ben aşağı indim eşimle eşimin kardeşi vardı annemi aradım ağlamaya başladım üzüldüm çünkü bebeğimden önemli değildi hiç bişey.. sonra yukarı doğumhaneye çıktım,nst çekiliyordu doktorum geldi beğenmedi seni yatıyorum riske atamam dedi,ben şok oldum bişey diyemedim,üzerimi çıkardım yüzüklerimi şalımı eşime verdim önlüğü giydim ve tekrar uzandım nst çekiliyordu,bir anda oksijen değerim düştü oksijen taktılar,2 saat boyunca aralıksız nstler çekip doktoruma attı orada ki ebe son çekilen nst için ne iyi ne kötü ortası dedi doktorum aradı bi anda ve suni sancı verin dedi,ebe beni alttan muayene etti lekem gelmeye başlamıştı ama açıklık ve yerleşme yoktu.. bebeği hareketlendirmek için 2 serum takıldı serumlar bitti ama kızımda hareket yoktu resmen,en son suni sancı verildi artık ve takıldı 5 dakika sonra resmen nst error vermeye başladı kızımın kalp atışları gitti.. hemen suni sancıyı çıkardılar ve acil bir şekilde sezeryana alındım… çok korktum yanımda kimse yoktu şaşırdım açıkçası ilk doğum tecrübesizliğim vardı yani. Ameliyathaneye gittik orada ki herkes beni konuşturmaya,moralimi düzeltmeye çalışıyorlardı,anestezi yapılırken kendi doktorum elimi hiç bırakmadı,saçımı sevdi,elimi tuttu bana moral oldu,şimdi kızım karşımda uyuyor,Allah’ıma binlerce kez buna da şükürler olsun,hiç bişey ondan değerli ve önemli değil gözümde ömrümde,Rabbim isteyen herkese nasip etsin,Doğum yapacak arkadaşlarıma da güzel annelere de sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin.. korkmayın herşey bebeği görünce geçiyor resmen😍 hakkınızı helal edin uzun oldu,kendim burda hep okuyup güzel doğum hikayelerine kendimi motive etmiştim,ama bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor maalesef şükür buna da.. sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım😘🌸