aysimaninannesi58 Eşim illa oğluma devlet ismi koymak istiyor vazgeçiremiyorum bana diyor sen ne istersen koy ama devlette koyacam diyor bu ismi duydukça sinir oluyorum ne yapayım akıl verin
Seda_nrr aysimaninannesi58 Amaaan bırakın koysun yarın bi gün çocuğu ona hesap sorucak niye bana böyle isim koydun dye 😂
asyahumam aysimaninannesi58 valla hiç güzel bir isim değil siyasal da anlaşılıyor ben öyle yanlı isimleri sevmiyorum açıkçası çocuğun hayatı için önemli. Birilerine söyleyin bakalım eşinizin yanında tepkilerini görsün özellikle etkilendiği arkadaşlarina söyleyin Devlet koymak istiyormuş falan diye eminim onlar da dalga geçerler eşinizin fikri değişebilir düşündükçe
Sicakcikolataa aysimaninannesi58 yanına güzel bı isim koyun sizin koyduğunuz isim ile seslendim ki zaten genelde sizin koyduğunuz isim daha mantıklı geleceği için herkes o ismi kullancak. Esinizde ilerleyen zamanlarda tek o ismi kendisi dediği için tuhaf gelcekti sizin koyduğunuz isim ile devam edecektir😊
asyahumam aysimaninannesi58 bayağı takmış sanırım inşallah fikrinden vazgeçer başka isimler bulun siz begenebilecegi bakalım ne diyecek
Sicakcikolataa aysimaninannesi58 öyle ama inatciysa yapcak bişi yok. şahsen yeni tanışıyor olsak çocuğunun ismini sorsam misal örnek veriyorum Ali devlet veya devlet Ali desen çok şaşırır ve sadece Ali diye seslenirim kesinlikle devlet demem kendimi tuhaf hissederim🤦🏻♀️
nilarya aysimaninannesi58 Devlethan arkadaşımın bebegınınn ısmı ilk duyduğumda çok hoşuma gıtmıştı güzel bır ısım bence
Acemianne99 Siyasi düşünce geldi benim aklıma direk, çok istiyorsa Alperen, Kürşad gibi isimler de var, devleti bu yüzden koymak istiyorsa böyle isimlerden hoşunuza gideni seçenek sunun bari, ama tarafsız isim koymak en güzeli çocuğu etiketlememek için
busra1997alpaslan2021 aysimaninannesi58 ben senin yerinde olsam hastanedeki hemşire ye derim ki kimlik için yapılacak işlem kağıdını sakın eşime vermeyin bana verin ben isim yazdırcam derdim o halimle kalıp giderdim taksiyle eşime bunu dedim hatta oxman ortak isim aldık 😀 helallik olark çok korkar sana asla hakkımı helal etmem dedim yaparsam olmazzzzzz hayır birtanem sen et ben ikimizin istediği ismi yazdircam dedi öptü 😀