Canselyaren Kızlar dün gece gittim herşey çok iyi güzel dedi doktor kalbi fln herşeyi dinledim az önce peceteyle lavabodan çıkarken temizlensin adet kanı kırmızısı kan geldi bı kere silmemde geldi herhangi gibi bı agrimda yok doktora gitmeli miyim😢
xayssx Canselyaren bence gidin ben yaşamadm ama yerleşme kanaması mı ne varmış ama tabi baska bsey de olabilir Allah korusun. Kan uyuşmazlığınız var mı eşinizle
Annem2134 Canselyaren bende aynısını yaşadım ve puan dinleniyorum ayağa kalkmak bile yasak lavabo dışında ayaklarının altına yastık koy uzan sürekli iş yapma
Annem2134 Canselyaren yok yok moralini bozma ilk 3 ay riskli biraz Protestan ve iğne verecektir bol istirahat edersen geçer canm 🙏yinede doktora gürün
Cansuucr Canselyaren Moral bozmak istemiyorum inşallah yerleşme kanaması flndır. Ama vakit kaybetme acile git
Canselyaren Annem2134 inşallah cnm inşallah birşey yoktur 😢 20 dakikaya geliyorum dedi ilk konusucam hemen gidicem
Merveee34 Canselyaren tabiki de gitmelisin .düşük riskin oluşmuş olabilir . İğne ve hap verecektir .geçmiş olsun
Asu94 Canselyaren bende o haftalarda yaşadım mutlaka doktora git bebek aşağıda olduğu için düşük riskin var progestana başlatır ve yatarak dinlen der ihmal etme