nlycltk Aylar benim olmadı canım aynı zamanda geldi sprial takılmasına rağmen ama ondan sonraki ay iki gün falan oynamıştı
Benferus Aylar benimde olmadı. 2 hafta kadar operasyondan sonra kananmam oldu sonra adetim gününde yine geldi.
nlycltk Aylar evet Şubat 1 de oldum mayısta hamile kaldım 11 haftalığım şuan canım sen ne sebeple oluyorsun histeroskopi?
Aylar nlycltk rahim filminde polip görüldü onun için oldum tüp bebeğe başlayacaktık bu ay adetimin gelmesini bekliyorum ama 5 gün gecikti
nlycltk Aylar hmm ben rahim perdesi ve şekil bozukluğu için olmuştum. Ama bi akrabam senin gibi polipden oldu ertesi ay kaldı hamile. Havadan falan olabilir zaten adet oluyorsun 1 hafta içinde yapıyorlar histeroskopiyi
Sureyya1 nlycltk ameliyT ise yaradi mi peki gebe kalabildiniz mi birde rahminizin sekline ne demislerdi ameliayattan once
Aylar Bugün verdim tarlusal kullanacaktım riski atmayayım diye test yaptık çift çizgi çıktı ardından kan verdşm
nlycltk papatya56 iyi şükür canım geçen hafta kontrol vardı işte herşey yolunda gidiyor şuanlık haftaya cumartesi kontrol var 2 Li test falan yapılacak sen naptın
papatya56 nlycltk İnşallah temiz çıkar benımde adetıme 7 gun var dün test yaptım silik cıktı bugün kan verdim saglık ocağında testin sonucunu beklıyom
nlycltk papatya56 ay gerçekten mi çook sevindim ya senin adına mutlaka haber et bana da sonuç çıknca 😊 inşallah bakalım iyi gider herşey 🤗
papatya56 nlycltk Sağol canım inşallah kandada pozitiftir yazarım canım testim çıkınca insallah varsada sağlıklı olur kalp atışı olur🤗
nlycltk Sureyya1 canım t gibiydi kalp gibi yukarı meme gibi şeklindeydi biri küçük biri büyüktü çiftti yani histeroskopi ile alındı düzeltildi o yer Şubatın 1 inde oldum mayısta hamile kaldım