MMmommy ebruus bana doktor gölgede duracaksın dedi. Zaten dayanabileceğimi da sanman evde zor duruyorum
Fiknet ebruus hamilelikte hormonların etkisiyle ciltte leke oluşumu artabilir o yüzden güneşlenmenin doğru olmayabilir daha hamileliğinizin yarısındasınız 30. Haftadan sonra vücutta lekelenme vb. artıyor elbette tercih sizin
gokcekocyigit07 Hamilelikte hele de bu sıcaklara maruz kalmak pek de iyi bir fikir değil, tansiyon yüksekliğine sebep olabilir, yine de doktorunuza danışın
Meriiih Merhaba. Bence güneşin etkileri için günün saati de çok çok önemli. Sıcaklar çok fazla öğlen saatleri mesela tehlikeli olur. Ama sabah 10 civarları ya da öğleden sonra 4 civarları tehlike azalmış oluyor. Bu saatleri tercih edebilirsiniz. Ama tabii ki yine de güneşin altına yatıp da çok üzüm süre kalmayın aralıklı olarak güneş gölge güneş gölge yaparsanız denize girerseniz aralarda ve bol su içerseniz bence sorun olmayacaktır :) yüksek koruma güneş koruyucuya yine de dikkat edelim çünkü dedikleri gibi lekelenme olabilir.
Oykumunannesi Ben 22. Haftamdayim 14. Haftaligimdan beri hergun havuzdayim ve gunesleniyorum. Koruyucu krem sürdükten sonra bi sıkıntı olmuyor cildim de de herhangi leke vesaire hic bisey olmadı ki zenci gibi oldum desem abartmam heralde 😊 yarim saat 40 dk gunesleniyorum oglen vaktinde sonra havuza girip çıkıp bi tür daha guneslenip eve geçiyorum ben bi sıkıntı yaşamadım yani ama bunye meselesi de olabilir. Dikkat ettikten sonra bisey olacağını sanmiyorum