elfmoom Ezgi1211 kuzum ben idrar testinde pozitif olduğumu gördüm o gün hemen kan verdim pozitifti. ertesi gün tekrar idrar testi yaptım negatifti meğer test bozukmuş🤷🏼♀️ çokta fazla güvenme🙏🏻 en iyisi kan vermek
MMmommy Ezgi1211 hayırlısı olsun birkaö gün daha bekleyin. İnsallah en kısa samanda istediğinz sonuc alırsınız 💖💖💖
MMmommy elfmoom ben aynı gün sabah test yaptım negatif çıktı akşam erken genelik testinde pozitif çıktı akşam kan verip netleştirdim 💖😂 testler de bi tuhaf 😂
Brcbrc3 Ezgi1211 Benim adetim ikin gün geçtiğinde normal gebelik testinde çıkmadı erken gebelik testinde çok silik çıktı. Kan verdim aynı gün beta 89 cikti
Ezgi1211 elfmoom Bende ağladım ama ayıptır söylemesi dün yine ilişki yaşadım eşimle yani ondan dolayı cikmayabilirmi
MMmommy elfmoom ben de bu sefer de tutmadı diyip oturup bir sürü şigara içmiştim 😂 akşam çıkınca bi kere daha ağladım neden sigara içtim diye 😂😂😂😂
elfmoom Ezgi1211 yokk onun hiçbir etkisi olmaz🙏🏻 bence siz bugün bi kan verin işiniz garanti olsun, varsa boş yere kendinizi üzmezsiniz
Ezgi1211 elfmoom geç döllenme de olabilir miki beklesemmi bilemedim canim 26 sinda yumurtlama oldu adetim 2 sinde olmuştum temmuzun
elfmoom Ezgi1211 tabiki olabilir , ama dediğim gibi idrar testlerine çok bel bağlama 🙏🏻 her zaman doğru sonuç vermiyor istersen biraz daha bekle o halde sonra verirsin
MMmommy Ezgi1211 bence yarın veya öbür gün yapın içiniz rahat etsin. Daha erken miydi ondan mı çıkmadı diye düşünmezsiniz böylece :) Kan testinde çıkar ama