Ssureyyatulu Sancm geldi nişanm geldi dayanamayıp acile geldim gelmez olaydm 40 haftamı tamamlamama rağmen hatta 1 günüm geçti bana 35 haftalık dedi ya bu devlet hastanesi insana kafayı yedirtir koymuşlar ilgisiz 3 tane tipik kadın gelde kafayı yeme
Sali3 Ssureyyatulu Yakınlarında başka hastane yok mu canım devlet hastanelerinin cihazları çok eski oluyo genelde doğru düzgün ölçüm yapamıyolar. Çok geçmiş olsun Allah bi avazda kurtarsın inşallah 🙏
Elsu26 Ssureyyatulu suyunuz gelmiş yani daha neyi bekliyorlar bi de 40 hafta nerde 35 hafta nerde ultrason cihazından falan mı baktılar makine mi yanlış gösterdi acaba arada ki fark çok fazla erken doğum gibi olacak kafam karıştı yani nasıl böyle bir hata olur
Meleekdincc Ssureyyatulu asistanlara felan mi denk geldiniz acaba ondan mı bu kadar bilgisizlerdi yada sırf ilgilenmemek için baştan savma yapmista olabilirler arada bu kadar fark olması çok şaşırtıcı
Ssureyyatulu Gizemm18 bende bi anlasam bi bilsem sormama rağmen cevap alamadm bende muayene fişi aldm
Ssureyyatulu Elsu26 bana son adet tarihim i soruyor emin misin diyo 40 olmuşum emin misin diye soruyor bide tahlil ver dedi bende vermedim muayene için fiş aldım tam sinir bozucular
Elsu26 Ssureyyatulu açılmanıza bakıldı mı belki doğumunuz başladı 😒 çok saçmalamışlar yani inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Elsu26 Ssureyyatulu ayy ne sinir hastaneymiş yaa 😡 bi açılmanıza baksalardı keşke yani Allah sabır versin size
Elmaliturtaballilokma Ssureyyatulu Karın çevresinden mi bahsettiler acaba ? Benim oğlumun karın çevresi 2 -3 hafta geriden geliyordu
Mucizepamugum Ssureyyatulu bas hekimlige sikayette bulun canim benimde dusuk tehlikem varken hastaneye yatirmislardi kan falan aldilar beta hcg haftamla uyumlumu diye 9 haftalikken benim hcg dusmeye basladi doktor koridordaymis sordum bana atarli atarli dusuk yapiyosundur bebek dusuyodur biz bu haftalarda dusmesini beklemeyiz 11. Haftalarda baslar hcg dusmeye dedi ben korkudan kirec gibi oldum sabah hemen bashekimlige gittim durumu anlattim birdahaki kontrolde duzgun bi sekilde aciklamasini yapti hala hastanede gordummu bogasim geliyo o doktoru