BurcuSelimakmak Slm anne adayları ben buraya yeni üye oldum sizlere bişey sormak istiyorum ben 26 sında adet oldum 30 biti adetim temmzu 8 de test alıp yaptım ilk çizgi normal ikinci çizgi çok az beli oluyordu
1987gokce BurcuSelimakmak benimde öyle olmuştu canım adetim 1 hafta geçmişti acaba diye test aldık ben ilk defa yapmıştım gorumcem silik olsa da hamilesin demişti 😊 şuanda 36 haftaligiz darısı başınıza minnosunla 💕
deletedmom734 BurcuSelimakmak silik çizgi genelde gebelikle yorumlanır en kesin kan testidir yarın sabah erkenden gidip kan testi ile sonucu öğrenin ev tiplerine pek güven olmuyor
Babies16 BurcuSelimakmak en garanti kan testi.bazen buharlasma cizgisi diyorlar 2. Cizginin yeri belli oluyor ve yalamci pozitf gibi oluyor.ya kan verin.yada 2 gun sonra tekrarlayin.koyulasma var mi diye
gonulcelen Üstüne bile görmüş olsan süre baya geçmiş koyu çıkar diye düşünüyorum. Silik çıkması testi hemen okumanız lazım yani ilk 3-4 dk içinde sonrası çıkan sonuçlar için geçersiz sayılır ve kaldıkça o çizgi koyulaşır yani hamilelik pek mümkün gibi değil ama testi tabi ki tekrarlamanız daha doğru olur
BurcuSelimakmak gonulcelen canım aynısı yaptım 2/3 damla ekledim bekledim gene aynı çizgi vardı acaba dedim aldım testmi bozuk diye
HaticeGirgin Benimde silikti, reglime 5 gün varken yapmıştım, şUan 32.haftadayız çok şükür 🙏 Rabbim gönlüne göre versin inşaallah
AsumanBalkan HaticeGirgin Beş gün önce yaptığınız erken gebelik testi miydi ? Bir de öncesinde hamileliğe dair bir belirti hissettiniz mi ?
Tusem Bende de ikinci çizgi silik çıktı herkes hamılesın dedi gördüğü gibi. Tecrubeli arkadaslarıma yollamıştım. sadece bi kişi degılsın dedi ama hamıleymişim 26 hafta oluyor yarın da darısı başına amin inşallah :)
BurcuSelimakmak deletedmom734 daha kan vermeye gitmedim ama gideceğim çünkü iki tane test yaptım acaba dedim diyeri bozukmu diye gene yaptım aynısı oldu hafif cizgisi vardı en kısa zamanda gitip kan vericegim
BurcuSelimakmak zehracinar allah anmalı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim bir sancıda kurtulursunuz canım
1987gokce BurcuSelimakmak nasip olmuştur belki de 😊 iyi düşün iyi olsun Allah'ın izniyle güzel haberler verirsin bize 💕
Nupelda BurcuSelimakmak benimde ilk testimde ikinci çizgi silikte bir kaç gün sonra yaptım daha çok belirginleşti
BurcuSelimakmak Nupelda canım ben iki defa yaptım ikiside aynısı oldu ama çok korkuyorum ya test gösteriyor bunu kanda çıkmasa çünkü ben çok hayal kırıklığına uğratım oyuzden bekliyorum biraz daha adet günü beklicegim olucakmıyım olmucakmıyım
BurcuSelimakmak 1987gokce canım çok sağol allah razı olsun tabikide haber ederim mutlak yazarım buraya var yada yok diye 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
HilalEraslan Benimde testte silik çizgi çıktı ertesi gün hemen kan tahlili verdim hamile olduğumu öğrendim 🤗 inşallah sende hamilesindir
BurcuSelimakmak HilalEraslan insahllah canım çünkü kan vermeye korkuyorum çünkü gene bende böyle olmuştu cıkmadı gene çıkmasa diye korkularım var
1987gokce BurcuSelimakmak senden de Allah razı olsun canım benim 😊 hayattaki en güzel, en tarifsiz duygu Rabbim isteyen her kadına nasip etsin ❤