Selin12- Reyhandmrl gayet güzel ilgileniyorlar dı hiç bir sorun yaşamadı ne bebek ne annem annemin karnı bağırsaklarına yapısmisti ama o kadar ilgilendilerki hiç bir problem oluşmadı 2 gün kalıp cikti
Reyhandmrl Selin12- geçmiş olsun . Bende riskli gebeyim çok kararsız kaldım. Özel mi devlet mi diye . Teşekkür ederim
Selin12- Reyhandmrl benim annemde riskli geceydi ksik bölgesinde fıtık çıkmıştı ve bu fırının içinden kalp damarları geçiyordu ve bağırsakları yapismisti diger olduğu ameliyatlarda dolayı ama orada çok ilgilendikleri bende riskli gebeyim oyuzden ben capaya gidiyorum
Reyhandmrl Selin12- geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırız kucağımıza . Ben ilk başta çapaya gidiyordum . Diğer doktorlarım Cerrahpaşa’da olduğu için oraya geçtim . 4 bölümde birden takip ediliyorum . Karın çevresinde gerilik var erken almak durumunda kalabiliriz dediler . Ne olacak bilmiyorum . Çok küçük kalmış kızım :(
Selin12- Ya ben özelde doğum yapma tarafıyım ama capa ya gidicem çünkü gecem gün doktor Sadi konuk hastanesine gittim orada bana dedikleri sen riskli bir gebesin oyuzden hangi hastanede takipliysen o hastaneye git çünkü sana bir şey olsa müdahale edemezler dedi
Selin12- Reyhandmrl rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebeğin
gzdklc__ Semakkk32 son 19 günüm kaldı ve çam ve sakura da doğum yapacağım biraz bilgi verir misiniz doğum hakkında 3 aydır kontrole geliyorum ve doktorlar sadece acilen giriş yapıcaksın diyorlar başka bir bilgi vermiyorlar 🤦♀️
caglaaslanyy gzdklc__ çam sakurada dogumhane personeli olarak calısıyordum her dogunlara ortaktım ama korkma doktorlarımız arkadaslarımz ebelerimiz cok iyi. Dogum esnasında sen uyumlu olursan doktorlarda uyumlu olur ama sen uyumsuz olursan dogumun zorlasır Allah yardımcın olsun simdiden
esmakc Semakkk32 Semakkk32 sema hanım çam sakura ssvdyi destekliyor mu acaba acilmam olsa gitsem yine de sezeryan mi yaparlar bilginiz var mı
Cigdem-96 Selin12- iki seçenek var yani bana farklı söylediler randevu bulabilirsem oraya randevu alim o zaman siz Çapa’dan memnunmuşsunuz bi de bende şeker var o yüzden iyi bi yer olsun istiyor insan
Selin12- Cigdem-96 evet ben capadan memnunum gayet ilgililer ben de genetik akciğer hastasıyım ve riskli bir gebeyim oyizden gayet iyi ilgileniyorlar
meleklerimveben Selin12- ben de bugün çapada olacağım:)) esim orada doktor diye orayi tercih ettim ama doğum hakkında en ufak bir fikrim yok, ilk doğumumu özelde yaptım, bu sefer capada olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Cigdem-96 Selin12- anladım canım teşekkür ederim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏻
Selin12- meleklerimveben Amin capa da doğum yapan yakınlarım var sezeryan ile ama normal doğum nasil bilmiyorum sizin eşiniz bir de doktormus emin olun size daha çok ayrımcılık yaparlar maalesef öyle oluyor bizim ülkemizde
Selin12- meleklerimveben doğumunuz olunca bana da bilgi verirmisiniz bende çok merak ediyorum benim çevremde olanlar baya uzun oldu olalı