Son postlarımdan bilenler bilir. 40+3 haftalıktım. 7 cm açıklık ile yatışım yapılmıştı. 8 cme kadar açılmıştım ama çatı darlığı sebebiyle acilen sezeryana alındım. 3 gün boyunca evimde kendi doğum sancılarımı çekerek gitmiştim ama bir terslik olduğunu bende anlamıştım. Çünkü çektiğim sancılar çok fazla olmasına rağmen açıklığım çok yavaş ilerliyordu. Meğerse bebeğimin kafası doğum kanalına yerleşememiş çatımın darlığından. Bebeğim stresten kakasını yapmış. Plasentam haftam ileri olduğundan bozulmuş,enfeksiyon her yere yayılmış. Antibiyotik tedavisi alıyorum. Bebeğim iyi. Çok zor bir süreçti ama her şey geçicek. Fazla suda beklemekten bebeğimin kafası su toplamış ama zamanla düzelicek dediler. Yani diyeceğim o ki anneler,eğer 40 haftanızı doldurduysanız mutlaka kontrollerinizi sıklaştırın. Normal doğum yapıcam diyerek,bebeğinizi anne karnında 41-42 haftaya kadar bekletmeyin. Ben normal doğum olması için kendi sancılarımın gelmesini bekledim evet sancılarım geldi ama bebeğim içerde streste olduğundan doğum ilerlemedi. Sezeryan olmam gerekti. Çok zordu ama dünyalar tatlısı kızıma kavuştum. Anne olmak çok kutsalmış. Kucağımıza evladımızı alınca tüm acılar geçiyormuş.♥️