Hsrt1 Kizlar ilk gebeliginizde bebek hareketlerini kacinci haftada ve nasil hissetiniz? 17+1 oldum. karnim bayagi belirginlesti ama hareketlerini hissetmiyorum hala.
Babyasia Hsrt1 ben 20de hissettim. İçinde baloncuk patlamış gibi bir his. Kalp atıyor sanki içinizde öyle garip tatlı bir his. En kısa zamanda hissedersiniz inşallah 🤲
Hsrt1 bahtnurr1 yaa evet 24.e kadar hissedersin demisti doktorum ama erken hissedenlerde var veya bu haftalarda hissetmeye baslayanlar da. Evham yapiyorum sanirim cok.
thepurple Hsrt1 bazen miden bozuk olur bağırsakların hareket eder ya onun gibi bişeyle başlıyo. Ben ilk öyle hissetmiştim. İlla hissedeceğim diye panik yapma 24. Haftaya kadar yolu var. Son haftalardayız biz hareketlerinden uyuyamıyorum 😅
bahtnurr1 Hsrt1 insan ister istemez yapıyor 😊 ben 17+5de falan hissettim ilk şaşırdım bu ne diye , karnında kalp atıyormuş gibiydi 😂🥰 kilolu olduğum için geç hissederim diye düşündüm mesela
Hsrt1 thepurple panik de degil aslida biraz merak biraz evham. Surekli acaba iyi mi diye endiseleniyorum. Duymaya baslasam rahatlicam diye dusunuyorum. 😊 Ayy evet son haftalar zor. Allah bi avazda kurtarsin canim.
Hsrt1 bahtnurr1 50 kiloyla hamile kaldim suan 53 um. Kiloluda degilim ama. Bi an once bende hissetmek istiyorum artik 🥰
Hsrt1 Syma-ma Ayy artik hissedeyim gercekten ama sanirim daha ortalama 3 hafta daha beklemem gerekiyor. Hep 20li haftalar.