ay-se Sanki mideme çıktı bebek daralıyorum oatlayacak gibiyim hele gündüzleri cinnet geçirmelik gibiyim şimdide ayaklarımın altı yanıyor ne duş ne soğuk içecek kesmiyor beni serin serin bir ormanda uyumak istiyorum saatlerce
Meraklibiri ay-se kaç haftaliksin canmm ❤️ çok zor oluyor son haftalar bende çok çekmiştim ne uyunutir ne insanim canı bişey yapmak istiyor
Zeyyyn ay-se 29+5 teyim bebek yukarı çıktığından beri gündüzleri patlıcak gibiyim oturtmyor yatamyn Bi değişik gece desen uyku yok yarı uyanık ayaklarım Heryerim alev fışkırıyor doğurunca dicem kurtuluruz o zaman da başka şeyler 😵
ay-se Meraklibiri henüz 24 deyiz 25 e gireceğiz ama bir bunalma var evlere sığamıyorum çok da uykum var 😔
bahtnurr1 ay-se o zamanlar benimde öyle olmuştu nabız hızlandığı için oluyormuş kan basıncı arttığından. Ağzından nefes almayı dene , balkona falan çık biraz. Vücut alışınca geçiyor zamanla
Meraklibiri ay-se ah canm gecicek sabret havalardan oluyor büyük ihtimalle bak hamileliginin sonu serin havaya denk gelicek biraz şanslısın ben temmuzun ortasinda doğurdum 😂 uykusuzlugayragmen uyuyamiyordum
Zeyyyn Nurssss 🤭🤭 neyseki o zamana kadar hava serinler zor valla Allah kolaylık lar versin hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin