Gktrkzbn2020 Kızlar eylül başı gibi doğum yapacağım hastane ve kontroller için ne çeşit battaniye alsam karar veremedim. Nohut ve pazen yeterli olur mu ? Kucuk oğlum var onda çok abartıp hep mavi almışım onları evde kullanmayı düşünüyorum.
MercimekveAnnesi16 Gktrkzbn2020 valla bende ekim de yapıcam inşallah ben bile kalın örme battaniye almayı düşünmüyorum yanıma nohut battaniye koyucam
Engzlevlt Gktrkzbn2020 bende seninle aynıyım bi 10 lu hastane çıkışında olan battaniyeyi götürecem bide Müslin
Zeyyyn Gktrkzbn2020 Ekim de doğum yapıcam bulundum yere kış erkenden geliyor bazendi örgüydü koyacam artık havaya göre kullanırım
Meraklibiri duygudoga cok kalin olmuyor mevsimlik her annede olması lazım bence ben çok uzun süre kullandim Google dan gorsellerden bakabilirsin nohut battaniye diye
Elif0712 Gktrkzbn2020 hastaneler cok sicak oluyor ztn bir muslin al kundak yaparsin iki tanede 10 lu takimlarin icinde olan battaniye yeter birde hastaneden cikmak icin pusete nohut battaniye falan ortebilirsin