busra1997alpaslan2021 Ayyyyy çok heyecanlı zaman aktı gitti resmen 2 gundur ayak bileklerim sis ve bugün boğaz ağrısı ve yanma var kızlar çok tuaf hasta mı olucam ben varmi bilen 😞
Mavi34 busra1997alpaslan2021 inşallah olmazsın bende burun tıkanıklığı ve boğazda kuruluk yanma ile basladim covit çıktım dikkat et
Benimbebegim busra1997alpaslan2021 bende iki gün önce boğaz acısı başladı akşamına öksürük dünde felaket halsizdim şimdi daha iyiyim toparladım gibi doktorum ekstra vitamin icmemi söyledi ıhlamur ve nane limon daha iyiyim sizde dikkat edin doktorunuza bilgi verin ne yapmanız gerektiği konusunda hamileyseniz o sizi yönlendirir geçmiş olsun çokça biran önce kavuşun inşallah sağlığınıza 🙏
prensesannesiiiii busra1997alpaslan2021 benımde aynı yanıyor burnum akıyor ıkı gündür normalde hamıle kaldım kalalı hasta olmus birisi değilimm🤧😒
Lina111 busra1997alpaslan2021 hergün karpuz yiyorum nerdeyse. Ve şaka gibi ayaklarımın şişliği gitti . Sizde yiyin belki iyi gelir . Bende araştırdım çok faydalı karpuz ödem falan da yapmıyor
busra1997alpaslan2021 Benimbebegim amin birtanem bugun kan sonuclarimi gostercem söyleyeyim doktora iyice halsizlestim ya birde calisiyorum of
Benimbebegim busra1997alpaslan2021 Allah kolaylık versin çalışırken daha zor çok dikkat et kendine havalarda sıcak bol su iç ılık iç ama 🥺
busra1997alpaslan2021 Lina111 ya tamam eşime söyleyeyim ben çok sagol başka alternatif varmi peki calisiyorum ben sıcakta daha çok sistigini fark ettim 2 gunudr çok sıcak dun gece ağladım resmen sıcak diye