Liyaaaaam Kızlar 5+2ym haftaya keseyi görmeye gidicem gögüs hassasiyeti vardı çok abartılmayacak derecede ama bugün yok oldu normal mi ? İki kimyasal gebelik yaşdım o yüzden çok takıyorum bu durumu
[silindi] Liyaaaaam canim gogus hassasiyeti uzun surmuyo zaten adet gununun gecene kadar oluyo korkma aklina kotu getirme kotu olmasin
Nureylaa Liyaaaaam arada gidiyo bende korkuyorum ama sonra geliyo tekrar merak etmeyin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız ☺
Liyaaaaam [silindi] beta çok güzel çıktı bu sefer doktorum kimyasal olmaz dedi ama işte başıma iki kere gelince bu gebeliğime sevinemedim bile 😔
MerveMuhammet93 Liyaaaaam merhaba beta kaç çıkmıştı doktor bu defa kimyasal değil demişti rica etsem söyler misin bende aynı durumdaym da
Nureylaa Liyaaaaam 12+6 olduk bugün ama başta da gidip gelmişti dünde yoktu aklim çıktı bugün tekrar başladı
zhr5861 Benimde aynı şekilde oldu merak etmeyin. Kese gözükmüştü ama kalp atışını duymaya haftaya gidicem. Adet günüm bitince gitti tamemn
Liyaaaaam zhr5861 öylemi ben panik yapıyorum o zaman bende keseyi haftaya görücem inşallah benimledir
Nureylaa Liyaaaaam içinizi rahat tutun stres yapmayın bende hep gitmeden önce korku yaşıyorum acaba bi problem var mıdır diye dua edelim inşallah hep sağlıkla ilerler kucağımıza alırız 😊
Tuubiii Ben 18 +5 haftalık hamileyim başından beri göğüs hassasiyeti çok fazla uçları çok acıyor bu normalmidir