gulsenturak7 Merhabalar doğumuma az kaldi bildiğiniz kapı süsü ve yastık bide nakışlı tulum seti yapan sayfalari yazar mısınız en hızlı gelen 😍
Merakettiklerim gulsenturak7 hatta bir yorum daha atayım üste çıksın, uygun fiyatlı ama güzel kapı süsü için tavsiye istiyorum 😊😊
Gulsah60 gulsenturak7 merhaba instagramda atolye_aysenur istediğiniz modeli atıyorsunuz yapıyorlar uygun fiyatlı bi bakın derim ben yaptırdım memnunum ☺️
Gulsah60 gulsenturak7 nakışı tulumunda Pudrakokusuuu sayfasından yaptırdım 120 TL özel şapkasıyla beraberdi kalitesi güzeldi gerçekten
Merve-1109 Merakettiklerim instagram hayal ahşap dünyası 90 tl ye yaptırdım kapı süsünü aşırı güzel geldi tavsiyemdir
Mucize_anne32 Kızlar soner sus bebek instgramda kapida ödemeli 130 tl taki yastigi ve kapı süsü beraber eger pleksi modeli isterseniz fiyat degisiyor bana yapılmısini attilar onay verdim aksam kargoya verdiler ertesi gun elimdeydi hic bir sikinti yaşamadım
HurremSultan gulsenturak7 damla.dizayn diye bir sayfa var ben oraya yaptırdım canım kapı susu yastık birde isimli tulum seti 150 tl ama daha gelmedi kalitesini bilemiycem o yüzden gelince paylaşırım burda inşallah
bahtnurr1 Kapı süsü mileotasarım ,mavinintukkanı Tuşum için bebeqon,aysenatasarım,gulsebabyhomee ve nakisperisi öneririm 🥰🥰
Mesudeuysall Kapı süsünüz için ben yardımcı olabilirim kendi sayfam kendi emeğim istediğiniz modeli belirtmeniz ve happy momdan geldiğinizi belirtmeniz yeterli fiyat olarakda yardımcı olurum :) https://instagram.com/betaylul?utm_medium=copy_link