kizceannesi Kızlar az önce post açmıştım ama şöyle açık yazayım Benim şeker tam 140 çıktı ikinci yükleme yapılacak böyle olan var mı acaba 🙏🏻
Ozlmbzglu kizceannesi benimde 141 çıktı ama doktor ikinci teste gerek duymadı sadece dikkat et dedi 🤷🏻♀️
Edaaltintass kizceannesi ben bugün yaptırdım 149 çıktı dikkat et yediklerine dedi sadece doktorum tekrarından bahsetmedi hiç
kizceannesi Sevgi93_ benim tam 140 çıktı ya yarın 75 ilk yapılacak doktorum büyük ihtimalle yoktur dedi ama yinede yapalım dedi emin olmak için ama ben meyveyi çok yiyordum hata yapmışım vitamın olur diye bir sürü meyve yiyordum gün için de
Sevgi93_ kizceannesi bende senin gibiydim çok seviyorum meyveyi ve çok yiyorum artık günde 1 e düşücem napıyım
kizceannesi Ozlmbzglu inşallah benim bunda da sorun çıkmaz ya ben meyveyi gün içinde çok yiyordum ona bağlıyorum pirinçte çok yiyordum ama düzene koydum artık yarın yapılacak 75 ilk inşallah bişey çıkmaz
kizceannesi Ozlmbzglu ama dikkat edersek diyetlik durum olmadığını düşünüyorum baksana bariz meyve felan yapıyor demekki günde 3 tane muz yiyordum ben şuan yemeklerden sonra bir sade soda içiyorum Beypazarı
kizceannesi Ozlmbzglu meyvede günd bir tane ya bir elma ya küçük bir mandalin yada bir şeftali yarım şuan öyle yapıyorum birde esmer ekmek aldım kepekli artık onla yapıyprıö kahvaltıyı
kizceannesi Edaaltintass diyet için daha yüksek çıkması lazım sadece meyveyi günde bir porsiyon yarım elma olur yada bir dilim karpuz ama sadece bir meyve birde öyle tatlı çok tüketme kepekli ekmek ye yeter
Edaaltintass kizceannesi evet öyleymiş ama bebeğin suyu biraz fazla demişti onun için endişelendim biraz