Suadmsv Merhaba arkadaslar. Reglim 12 gun gecikti 2 gün önce test yaptım tek çizgi.. yarın tekrar yapmak istiyorum 2 günde pozitif çıkar mı sizce yoksa bekleyim mi 1 hafta daha 😔
Anne55_ Suadmsv yada en iyisi bırak testi acilde kan ver betama baktırmak istiyorum de bendede öyle olmuştu kanda çoktu geç döllenmeden dolayı testte çakmayabiliyo
Suadmsv Anne55_ yarın ki testte de çıkmaz ise yaptırmam bi daha.. en azından silik çıkar eğer varsa.. psikolojim bozuldu resmen..
Anne55_ Suadmsv yaaa çok üzüldüm…. ama vardır bunda bir hayır rabbim ne zaman vericeğini biliyor sen olmuyor diye kafanı zorlama hiç ummadığın anda bende çok bekliyordum olmuyordu inşallah birdahaki sefere adetin biter bitmez 1 hafta boyunca yapın devamlı
Ceri5 Suadmsv ilk bebek istediğim ayda pskolojimle 10 gün geciktirmiştim 🤷🏼♀️ Kulağa saçma geliyor ama böyle olmuştu ne zaman ki hayır ya yok gebelik eminim dedim o gün regl oldum pakoloji her şeyi etkiliyor bence
Suadmsv Ceri5 dün bende öyle oldum son testi yaptım tamam dedm simdi adet sokturuculere bakalım ve yarım saat içinde geldi 😊
Ceri5 Suadmsv bir sonra ki ay soğan kürü içtim içim temizlensin istedim ve hamile kaldım hemde çok az ilişkimiz olmuştu o ay, tabi ki Rabbim ol derse olur ama çok istiyorsanız bir deneyin derim 🌼