kbramehmet Sedyas keseyi uzun bi çubuk gibi bişeyle patlatılıyor hiç hissetmiyorsun sadece keseyi patlattıktan sonra sancıların sıklaşıyor doğumdan sonra dikiş hiç bişey onu da hiç hissetmiyorsun uyuşuk oluyo zaten
teletabi Sedyas ben hiç bişey hissetmemiştim şiş gibi bişey sokuyolar ıkın diyolar ılık ılık su çıkıyo 🤦🏼♂️😂 değişik bir deneyimdi zaten 9 cm açılmada hissetsem komik olurdu😂
ezgikptngl Sedyas asla derine falan değil zaten o an rahim açık olduğu için serum hortumu gibi bişey çok rahat giriyo ve azıcık bişey giriyo içeri zaten çocuk baskıyla aşağı kadar getirmiş oluyo keseyi
Yavrukuslar Sedyas su kesesinde ağrı ya da acı olmuyor benim iki doğumumda da doktor ve ebe patlatmıştı hiçbirşey anlamamıştım 😁 dikişi de uyuşturup yaptıkları için acı olmuyor ama ipi çekerken ben çok kötü olmuştum 😳
Yavrukuslar Sedyas dikiş attıkları ip var ya hani sağlamlaştırmak için ipi çekerken çok kötü oluyordum ben bayılcak gibi olmuştum
3MelekAnnesi3 Sedyas oglumu normal yaptım kendileri patlattı suyu hissetmedim ama patlattıktan sonra sancılar inanılmaz fazla gelmeye basladı ama ondan sonra da 30 dk gecti gecmedi bebegim dogmustu
3MelekAnnesi3 Sedyas yok öncesinde 5 saat suni sancı cektim acılma 8 felan gelince suyu patlattı yarım saat gecti gecmedi 10 oldu oglum dogdu 😂
Gamzenur35 Sedyas Benimkini batlattilar genel cerrahi çok kalın olmayan bir bakır sis tarzı birşeyle patlatiyorlar sadece hafif bir o anın refleksiyle birşey duyuyorsun sonra geçiyor :) rahatlayın herşeyi o an yaşayacaksınız şuan ne desek boş
Emsare Benim genetik sanırım asla su kendisi gelmiyor 2 oldu bu 3. Bakalım. Doktor patlatıyor ve asla hissetmiyorsun
Yoncca Sedyas hiç hissetmiyorsuj korkma gerek yok alttan plastik uzun bsey katıyorlar su geliyor sadece