Burcu4135 sedadenizz benim doktorum 38. haftanın sonuna dogru dedi ama eylül bası yine konusuruz dedi. 32 haftalıgım bu arada.
Angela İlki 42 , sanırım bunu 39 da alacak genelde o zaman alıyorum demişti henüz konuşmadık. 27 haftalik hamileyim
Nundiyebiri sedadenizz ben normal düşünüyordum 40+5 te suni verdiler 9 saat çektim açıklık olmayınca sezeryan aldılar
Pembepanterr sedadenizz Ben zorunlu sezeryanla 33. De oldum ama genelde bir sorun yoksa 38 den sonra alınıyor sanırım 😊
Annelk_duygusu Pembepanterr sebep neydi acaba bebek kac kiloydu küvete girdi mi bende ayni durumdayim çok korkuyorum
AylinCk İlk bebeğimi 38+3 e doğurdum şimdi ikinci bebişimi 39 da alacak hem bebeğin sağlığı için hemde yeni bi kanun gelmiş ekstrem bi durum olmadığı sürece 39 da alıyorlarmış artık 😍😍
Elifemirhan Ozgesapmaz 1 ila 6 sı arası alırız bebeği dedi de şimdilik kalp atım hızı biraz yüksek serum taktılar hastanedeym ☺️
Pembepanterr Annelk_duygusu Suyumuz azdı ve plesentada çentik vardı yeterli beslenemiyordu solunum sıkıntısından dolayı 32 gün küvezde kaldı 1800 gr doğdu
Elifemirhan Ozgesapmaz Çok şükür iyiyim serumdan sonra bebeğin kalp atışları normale döndü şimdilik sorun yok
Ozgesapmaz Elifemirhan geçmiş olsun canım. Sezeryan da kesin kararlı mıısn ben henüz karar veremedim haftaya gittiğimde konuşacağız artık
cansutoprak40 sedadenizz 37+4 deyim su an haftaya gun verdi doktorum sezeryan için 38+4 de alcak insallah