Halisenur Merhaba kizlar benim bu ayın 25 inde catlamam oldu iki gündür yine ovulasyon testi yapıyorum hamileliği gösterir dediler iki çizdi de koyu çıkıyor sizce var mıdır gebelik testi yapsam mı catlamamin üzerinden 10 gün geçti
sdmr20 Halisenur yumurtlama üzerinden 14 veya 17 gün geçince idrarda da kanda da çıkıyor geç döllenme vs durumu falan olmadığı sürece☺️
Busekayra Halisenur ben gebeliğimi avulasyon testi ile adete 1 gün kala öğrendim. Normalde yumurtlama döneminde çift çizgi olur. Yumurtlama döneminiz olabilir şuan.adete yakın da gebelik belli oluyormuş. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Kimmisbu Vardır bence gidip kan ver istersenn canım.. benimde 25inde çatlama oldu bugün ovulasyona baktım çift değildii adeti bekliyorum bakalım hayırlısı canım
Halisenur Kimmisbu ilk gebelik testinde görmek istiyorum ama cok gidip kan verdim eşim çok umitlendi artık öyle olsun istemiyorum canım acaba gebelik testinde çıkmaz mı ki bi saattir testle bakışıyorum cesaretle edemiyorum yapmaya
Pembepanterr Halisenur Merhaba en az 14. Gün olmasını bekleyin 4 gün daha sabredin inşaAllah vardır 😊
Halisenur sdmr20 Yani şuan olsa bile belli olmaz peki ovulasyon testinde iki çizgi çıkması nedej olabilir
Halisenur İnşallah bugünkü ovulasyin testi iki çizgi de aynı kırmızilikta dün gebelik yaptım negstif daha erken sanırım
Halisenur Busekayra Ovulasyon testini aldığım yer takibini yapıyor lhin yüksek seyrediyor yarın sabah gebelik testi yap bı dedi bana ama nasip hepimizin hakkında hayırlısı olsub güzel haberleri alırız inşallah 🙏
ikimelekannesii22 Busekayra nerden alıyorsunuz bu testi hiç kullanmadım daha nasıl yapıcam 1 ay boyuncamı kullanılıyor hiç bilmiyorm vallahi bilgi verirmisinz 🙏🏻
Halisenur Busekayra birde yumurtalamam oldu catlamamin üstünden 11 gün geçti hasta olmam yakin yani o yüzden 🙂
Halisenur ikimelekannesii22 ben Instagram’da bı siteden aldım aldığın yer takibini de yapıyor o sana güzelce herşeyi anlatıyor ilgileniyor zaten bebimde ilk deneyisim bu ay ama çok faydasini gören var özellikle pcos varsa ve adetin düzensizse🙏
ikimelekannesii22 Halisenur adetim düzenli şükür bi sorunum yok 5 ay önce bebegimi kaybettim suan tekrardan istiyorum bu testi yapıp hamile kalanları cok duydum oyuzden bende kullanmak istiyorum eczanede olmuyormu acaba
Halisenur ikimelekannesii22 Ben eczaneden almıştım ilk çok silik çıkıyordu belli olmuyordu o yüzden lotus ovulasyon testi diye bı sayfa var Instagram’dan ordan aldım Abla çok güzel ilgileniyor sıkılmadan etmeden bence kesinlikle tavsiye ederim 🙏
Halisenur ikimelekannesii22 İlk deneyisim yarın gebelik testi yapicam bakalım ama sayfayı incele bak birçok kişi o şekilde kalmış
Mayacm Bekle bence canım doktorum bana 17 gun sonra yap garantı olur demıstı oylede oldu hem dedıklerı gıbı belkı gec dollemme falan olur ozamanda negatıf cıkıyo cunku hayırlısı olsun 🙏🏻
Halisenur Mayacm Bilmiyorum bakalım hayirlisi olsun ya inşallah güzel haber alırız erken gebelik testi yapayım diyorum o 6 gün önceden falan belli ediyormuş
Mayacm Halisenur heycanını cok ıyı anlıyorum bende yaklasık 1.5 sene denedıkten sonra oldu yanı doktora gıttım oyuzden anlıyorum negatıfı gormektense beklemek daha ıyı oluyo 🤷🏻♀️