Destinaa Geçen yeni Doğum yapan bir arkadaşım ile konuştum 10 cm açıklığı olmuş fakat bebek kanala girmediği için sezeryena dönmüş biraz ürktüm açıkçası biz anlayabilir miyiz ya da kanala girmesi için önerisi olan var mı ?
eaktr Destinaa 37. Haftadayım ben de kanala girmemişti geçen hafta muayene olduğumda, inşallah girer bi an önce 😓😓😓
Tatahrun Destinaa ben hissettim yerleştiğini basi elime gelmişti vajina kısmında sonra doktor kontrolünde doktorum da yerleşmiş artık dikkat et dedi 36.haftadayim ama iki hafta önden gidiyoruz heran herşey olabilir benimde hayırlısı artik 🤲🤗
dertist Destinaa 30 haftalarinda giriyo zaten agirlasiyorsun birde benim suyum gelmisti zaten cati kontrolumude ozaman yapmislardi
eaktr Destinaa evet o gün normal ultrasonda baktı zaten, o gün söylemişti, bakalım perşembe gideceğim çok heyecanlıyım🙃
Destinaa eaktr hadi inşallah girmiştir kaçıncı haftadasınız bir de vajina bölgenizde batma baskı hissediyor musunuz
eaktr Destinaa 37+1 olduk bugün, hissediyorum ara ara evet sanki damarlarım ağrıyor gibi kasığımda vajina üstünde😓
Tatahrun Destinaa Gece uyuyordum baş kismis aşağıya doğru indi öyle kaldı sonra ayaklarıyla mideme çok baskı yaptı sanki kramp girmiş gibi öyle anladım şimdi ara ara alt tarafa baski yapiyor nazende acıtıyor arık atamiyorum toplanıyor kalıyor bide 😂