Meldagokay 12 haftalık hamileyim ve etrafımda hep alttan muayene yapıcaklar sana diye korkutuyorlar sizlere de oldu mu olduysa kaçıncı haftada oldu
lulu_ Meldagokay etraftan söylenenlere bir güzel kulağını tikayip hamileliğinin tadını çıkar bence 🤗Ben 33. Haftamdayim ve daha hiç alttan muayene olmadım 😊Aksi bir durum olmadıkça da bakılıyor diye biliyorum 😊
Neres Meldagokay Ben almanyada yasıyorum bizim burda hamileliğin baştan sonuna kadar bakıyorlar alttan
Ummi Meldagokay iyide dgumun yaklsnca ypiolr zaten grekmedkce ypmazlr özeller bkmio alttan devleti blmem
Meldagokay lulu_ Kesinlikle öyle yapmalıyım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla alıraın kucağına😊
umranozby Alttan muayne korkulacak birşey değil ki eğer doktorunuz gerekli görürse bunu yapar benim 5 hafta gibi birkez oldu oda doktorum keseyi ultrasonda göremedi onun için yaptı yani çok acil bir durum varsa olur
Esma29 Neres evet öyleymiş teyzemin kızı da orada yaşıyor oda aynını dedi ben çok şaşırmıltım ben 37 yim henüz bakılmadım. Oda buna şaşırmıltı 😬😬
ozgeya Meldagokay ben 5 haftalıkken oldum,bir de 23 haftalıkken yüksek ağrılarım oldu,rahim ağzını normal ultrasonla göremeyince alttan baktı doktorum. Korkulacak birşeyi yok,sen insanlara bakma.
Meldagokay ozgeya tamam canım teşekkür ederim yani bazı insanlar öyle bir anlatıyor ki endişe etmemek elde değil
krdmnsanemm Meldagokay 2 gün sonra 39. Haftama giricem bende hiç alttan muayene olmadım sanırım Doğum anında bakılacak doktordan doktora fark ediyor bence o alttan muayene durumu
mucizem61 Meldagokay bi sıkıntı cikmadikca neden baksinlar ki cnm ben 19 haftamdayım bikez bakıldı oda mecburen sorun olduğu icin yoksa bildiğim kadariyla sıkıntı olmadikca doğuma yakın çatı muayenesi için bakılıyor ve korkulcak bişeyde degil emin olki
gonulcelen Meldagokay korkulacak birşey olmadığı gibi olması da cok normal bir durum. Yani gebeliğin başlangıç noktası orası gerekli görürse neden olmasın şanslısınız ki hiç öyle bir tecrübe yaşamamışsınız ama bu durumu her ay defalarca yaşayan insanlar var. anne olma yolunda bu duruma mecbur olan insanlar var bu tarz yazanları anlamıyorum bizler isteyerek günlerce açmadık !!! O kdr cok okuyorum ki kızıyorum bazen !
Meldagokay gonulcelen evet olması çok normal bir durum ve ben de dışardan duyduğum bilgilere göre buradan sormak istedim kızmanız veyahut kötü anlamanızı gerektiren bir soru değil bu sorumu sordum ve herkes normal birşey olduğunu söyledi ve içim rahatladı bukadar yani bende böyle tepkiler veren insanları anlamıyorum ilk hamileliğimiz yaşım da oldukça küçük insanların özel hayatını bilmeden bçyle cevaplar vermeyin
MbsN Meldagokay o haftalarda bakiliyor daha iyi gormeleri icin mecburlar daha Cok kucuk oldugu icin bende cok utanmistim ama agrimiyor Ben cok doktor degistirdim belirli bir haftaya kadar alttan oluyor kontroller
Neshaakin Meldagokay ben 9 haftalığım 2 kere alttan bakıldı acıtan veya sakıncalı bişey değil bence canım kişiden kişiye ve doktordan doktora değişir tabi ama Elhamdülillah bi sıkıntı olmadı
Yonca88 Meldagokay 15+6 dayım. Alttan muayene olmuyor. Olursa da kabul etme zaten daha küçük düşük tehlikesi olabiliyor. İlk bebeğimde kalbi durdu zehirlenme noktasına geldiğimde emin olmak için alttan muayene ettiler. Ne kadar relax o kadar güzel geçiyor gebelikler 😇
gonulcelen Meldagokay hiç tepki vermedim gayet sakin sakin cvpladım. Alttan bakılıyor mu diye o kdr cok yazan oluyor ki burdan bu düşünce içindeki tüm okuyan bayanlara belirttim. Ne kdr şanslısınız ki hiç Altan muayene mazur kalmamışsınız. Ama bunları okuyan biz diğer bayanlar her ay defalarca maruz kalmakta bizim tercihimiz değildi.doktora gitmeden günler öncesinden stres korku heyecan mide bulantısı gibi bir cok duyguyu hissedip bu duruma maruz kaldık. Ve yine bnde cok şanslıyım ki hamile kalabildim. Çevremde hala her ay yaşayıp hamile kalamayan tanıdıklarım var. Bnm burda demek istediğim korkulacak birşey değil belki ömrü hayatınız da 1-2 defa basınıza gelecek. Ama buna maruz kalan bayanları da düşünün diye belirtmek istedim